ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ VIDEO GALLERY
11 Ιουλ

Bίντεο από την εκδήλωση του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, με τίτλο "Προσφυγική ένταξη: η θετική πορεία προς τα εμπρός," που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2017 στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (αίθουσα Αργυριάδη). Στην εκδήλωση μίλησαν πρόσφυγες που έχουν ενταχθεί στην ελληνική κοινωνία, καθώς και οι κύριοι Σταύρος Ζωγραφάκης (αναπληρωτής καθηγητής Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου) και Σπύρος Κουλοχέρης (επιστημονικός υπεύθυνος του ΕΣΠ).

Media

19 Νοε

Η μαρτυρία της Rihana αποτελεί μέρος του ντοκιμαντέρ «How much further?», το οποίο γυρίστηκε στην Αθήνα την περίοδο Οκτώβριος 2011-Φεβρουάριος 2012, μεσούσης της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής κρίσης.

Media

19 Νοε

Τι απόσταση πρέπει να διανύσει ένας πρόσφυγας για να τερματίσει στην ασφάλεια και την προστασία; Γιατί αυτός ο δρόμος παραμένει ανώμαλος ακόμη και μετά τον τερματισμό; Βοηθήστε να μειώσουμε την απόσταση, να κάνουμε το δρόμο τους πιο ομαλό. 

Media

19 Νοε

Οι "θεωρήσεις" διαβατηρίου ενός πρόσφυγα.

Media

19 Νοε

Πως μαθαίνουμε εμείς τη ζωή και πως οι πρόσφυγες;

Media

Sample image

Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής ΒίαςEuropean Council on Refugees and ExilesEuropean Network on StatelessnessSeperated Children in Europe ProgrammeEuro-Mediterranean Human Rights Network

Επικοινωνία

Newsletter