Δικαίωση από το ΕΔΔΑ για το Φαρμακονήσι: Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα, 11 Ιουλίου

07.07.22

Αθήνα, 7 Ιουλίου 2022


Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) εκφράζει τη βαθιά του ικανοποίηση για την εμβληματική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), που δικαιώνει τα παιδιά και τις μητέρες τους που έχασαν την ζωή τους στο ναυάγιο του Φαρμακονησίου. 

Το ΕΣΠ, μαζί με τις οργανώσεις Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών και Υποστήριξη προσφύγων στο Αιγαίο(RSA) /PRO ASYL, εκπροσώπησε τους τραγικούς διασωθέντες ενώπιον του ΕΔΔΑ και τους πλαισίωσε στις στιγμές του θρήνου τους και της απελπισίας.

Σε συνέχεια της απόφασης, το ΕΣΠ, από κοινού με τις ως άνω οργανώσεις σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου και ώρα 11:30. 

Για την πρόσκληση στη συνέντευξη τύπου, πατήστε εδώ.

Η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί και μέσω live streaming. 

Για να την παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε online, παρακαλούμε εγγραφείτε εδώ

Μπορείτε να βρείτε το Facebook event εδώ

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με: Λευτέρης Παπαγιαννάκης, Διευθυντής ΕΣΠ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 6974399999 

 

Αναφορά Δράσης

  • 90% Παροχές προς πρόσφυγες
  • 10% Διοικητικά έξοδα

Πιστοποίηση

 

Πιστοποίηση ISO 9001: 2015
Aρ. 20001210004322