ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Αξιολόγηση αναγκών των θυμάτων βίας και βασανιστηρίων»

14.03.17

To Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (Ε.Σ.Π) διοργανώνει Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα «Αξιολόγηση αναγκών των θυμάτων βίας και βασανιστηρίων» στο πλαίσιο τουευρωπαϊκού προγράμματος “TimeforNeeds: Listening, Healing, Protecting . A joint Action for an Appropriate Assessment of Special Needs of Victims of Torture and Violence”.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε  ένα ερωτηματολόγιο σε επαγγελματίες, που εξυπηρετούν πρόσωπα που υπήρξαν θύματα βασανιστηρίων και βίας  στην χώρα προέλευσής τους. Τα συμπεράσματα από την εφαρμογή αυτή θα θέλαμε να τα συζητήσουμε μαζί μας σε μία εκπαιδευτική ημερίδα,  όπου στο πρώτο μέρος θα συζητήσουμε για τις ανάγκες των θυμάτων βασανιστηρίων και κατόπιν την εφαρμογή του εργαλείου αυτού.

Χρόνος διεξαγωγής: Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, Ώρες 9.30-3-30

Χώρος διεξαγωγής:  Αίθουσα  Τελετών Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οδός Ακαδημίας 60

Αριθμός συμμετεχόντων:  20

Δηλώσεις συμμετοχής:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (υπόψη κας Μάνιας Δρίβα)  το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

 

Αναφορά Δράσης

  • 90% Παροχές προς πρόσφυγες
  • 10% Διοικητικά έξοδα

Πιστοποίηση

 

Πιστοποίηση ISO 9001: 2015
Aρ. 20001210004322