Πολιτική προστασίας για τη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση (PSEA)

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) εφαρμόζει πολιτική προστασίας για τη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση (PSEA) και έχει θέσει σε λειτουργία έναν μηχανισμό αντιμετώπισης καταγγελιών για τυχόν ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, σεξουαλική εκμετάλλευση και σεξουαλική κακοποίηση ή απόπειρα αυτών που ίσως εμφανιστεί εντός ή εκτός του ΕΣΠ εκ μέρους εργαζόμενου, εθελοντή, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ, προμηθευτή ή συμβαλλόμενου του ΕΣΠ εναντίον εξυπηρετούμενου.

 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε  να απευθύνεστε στα ειδικά πρόσωπα αναφοράς του ΕΣΠ στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
 Για καταγγελία τέτοιου περιστατικού ή σχετικής υποψίας μπορείτε να συμπληρώνετε την online φόρμα μας στο link: https://ee.humanitarianresponse.info/x/gkrneDUT   , είτε να αποστείλετε mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Οποιαδήποτε σχετική επικοινωνία θα αντιμετωπιστεί με πλήρη εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια.
 

Αναφορά Δράσης

  • 90% Παροχές προς πρόσφυγες
  • 10% Διοικητικά έξοδα