ΕΦΑΠΑΞ ΔΩΡΕΑ
ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΩΡΕΑ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μετά τη δωρεά σας με πιστωτική κάρτα, παρακαλούμε θερμά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 210-3802520 (Δευτέρα – Παρασκευή, 9:00 – 4:00) για να μας δώσετε τη διεύθυνσή σας ώστε να σας αποστείλουμε τη σχετική απόδειξη. Aν κάνετε δωρεά μέσω paypal, σας παρακαλούμε να μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, για τον ίδιο λόγο.
Σας ευχαριστούμε!

ΚΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες στηρίζεται στις χορηγίες εταιριών και ιδρυμάτων, δωρεές ιδιωτών και συνδρομές μελών για την υλοποίηση του έργου του. Η δωρεά σας μπορεί να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων που βοηθάμε καθημερινά.

Από το 1989 μέχρι σήμερα, έχουμε υποστηρίξει πάνω από 151.700 πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο. Κάθε εβδομάδα, περίπου 300 πρόσφυγες περνάνε από την πόρτα μας. Οι άνθρωποι αυτοί είναι θύματα πολέμου, δίωξης, θύματα εμπορίας ανθρώπων, βίας και βασανιστηρίων. Άνθρωποι που ήρθαν στη χώρα μας γιατί δεν είχαν άλλη επιλογή. Είναι υποχρέωσή μας να τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια. Στην προσπάθεια αυτή σας χρειαζόμαστε δίπλα μας.

Δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε τη δωρεά σας σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη και ότι στο πλαίσιο της διαφανούς λειτουργίας μας θα ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα του έργου μας καθώς και τα οικονομικά μας στοιχεία.

Η υποστήριξή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά για ανθρώπους που την έχουν απόλυτη ανάγκη.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατάθεση σε τράπεζα

Τηλεφωνικά μέσω πιστωτικής κάρτας

Με ταχυδρομική επιταγή (ΕΛΤΑ ταχυπληρωμή)

Γίνετε μέλος του ΕΣΠ

Οργανώστε μια εκδήλωση για τους πρόσφυγες

Δωρεά εις μνήμην

Με επίσκεψη στα γραφεία μας

Γάμοι και Βαπτίσεις

Δωρεά σε είδος

Υποστήριξη από εταιρίες

 

Αναφορά Δράσης

  • 90% Παροχές προς πρόσφυγες
  • 10% Διοικητικά έξοδα

Πιστοποίηση

 

Πιστοποίηση ISO 9001: 2015
Aρ. 20001210004322